bad vervangen door inloopdouche in 1 dag

Een bad vervangen door een inloopdouche in 1 dag, kan dat?

Uw bad vervangen door een inloopdouche in 1 dag: het is mogelijk! Met de hulp van ervaren loodgieter Bathman is deze klus zo geklaard. Bathman is namelijk al vijftien jaar gespecialiseerd in badkamerrenovaties en kan hierdoor uw bad vervangen door een inloopdouche in 1 dag.

Het kwalitatieve werk van Bathman gaat gepaard met een vriendelijke service, waarbij u kan rekenen op één aanspreekpunt. Heeft u vragen omtrent uw badkamerrenovatie ? Contacteer ons dan gerust via info@bathman.be of via het telefoonnummer 0475 36 84 45. Wij helpen u graag verder!

Bad vervangen door inloopdouche
Inloopdouche met acrylwanden

Wie zijn wij?

Bathman bestaat uit een team van ervaren loodgieters en vloeders die uw bad in een douche kunnen vervangen in 1 dag. Dankzij meer dan vijftien jaar ervaring werken wij iedere klus netjes en kwalitatief af. Neem gerust eens een kijkje naar enkele voor- en na foto’s van projecten die we hebben uitgevoerd in het verleden met behulp van acrylplaten! Daarnaast kan u bij ons rekenen op een vriendelijke klantenservice, waarbij u telkens terecht kan bij éénzelfde aanspreekpunt. We zijn ook van het principe dat we samen met u goed omlijnde afspraken maken rondom de kosten van het project. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Kortom, bij Bathman kan u rekenen op:

  • Meer dan een decennia ervaring;
  • Snelle en deskundige uitvoering;
  • Duidelijke en correcte prijsafspraken;
  • Eén aanspreekpunt;
  • Kwalitatieve afwerking.

Een inloopdouche voor ieder budget

Van een standaardinrichting tot luxueuze badkamers, bij Bathman kan het allemaal. Om uw bad te laten vervangen door een inloopdouche in 1 dag hoeft u geen groot budget te hebben. Dit is een misvatting die we vaak tegenkomen als het gaat om badkamerrenovaties. Bathman biedt al zijn klanten een unieke formule met een vaste prijs. Zo kan u binnen het pakket kiezen uit het bad, de douche, de meubels en tegels naar uw keuze. Voor ieder budget is er dus een gepaste oplossing te vinden.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Wilt u uw bad vervangen door een inloopdouche in 1 dag? Neem dan contact op met het team van Bathman zodat wij een vrijblijvende offerte voor u op kunnen stellen! U kan dit doen via het contactformulier dat te vinden is op onze website of via het telefoonnummer 0475 36 84 45. Wij staan steeds open voor een nieuwe uitdaging en lossen elke klus op zonder breekwerken!


Gratis offerte voor het vervangen van uw bad in een douche

Gratis Offerte Ontvangen
Call Now Button