Bad vervangen zonder breken


Wilt u uw bad vervangen zonder breken? Dat kan! Wij van Bathman kunnen met behulp van acrylplaten van uw bad een douche maken. Dit alles zonder breekwerk en op een efficiƫnte manier. Acrylplaten maken het bovendien mogelijk om deze renovatie uit te voeren tegen een betaalbare prijs. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit. In tegenstelling. De resultaten van eerdere plaatsingen zijn zeer goed en de reacties van klanten zijn positief! Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact op of laat een berichtje achter via de contactpagina op onze website.

De mogelijkheden van werken met acrylplaten

Acrylplaten zijn voor velen onbekend. Toch creƫren ze enkele mogelijkheden zoals een bad vervangen zonder breken. Wij maken gebruik van deze platen als u wilt overstappen van een bad naar een douche. De eerste reden waarom we acrylplaten gebruiken is omdat er op deze manier geen breekwerk aan te pas moet komen van de tegels. We moeten de muurtegels niet uitbreken en kunnen gewoon het bad vervangen door de acrylplaten over de tegels te monteren. Het materiaal is 100% waterdicht, watervast, krasvast en schimmelvrij. Het voldoet niet alleen aan de nodige kwaliteitseisen, door de sanitaire witte kleur van de platen zijn ze ook geschikt voor elke soort badkamer.


Voor- en na foto's van een vervangen bad zonder breken

BAD VERVANGEN ZONDER BREKEN

De voordelen van deze materialen

Met acrylplaten maken wij in een mum van tijd van uw bad een douche. Het is een betaalbare oplossing geschikt voor wie met een beperkt budget zijn of haar badkamer een upgrade wilt geven. Het product brengt vele voordelen met zich mee:

  • Eenvoudig in onderhoud;
  • 10 jaar garantie;
  • Vervaardigd uit kwalitatief materiaal;
  • Geen breekwerk (tegels);
  • Snelle plaatsing;

Meer info over uw bad vervangen?

Wilt u meer weten over de badkamerrenovaties bij Bathman? Aarzel dan niet en neem contact op. Wij hebben al meer dan vijftien jaar ervaring in het vervangen van baden zonder breken? Wilt u ook uw bad inruilen voor een douche? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Dit kunt u door telefonisch contact op te nemen via het nummer 0475 36 84 45 of een bericht achter te laten op onze website. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Vrijblijvend een Gratis offerte voor Uw Badkamer

Gratis Offerte Ontvangen
Call Now Button