Badkamerrenovatie laten uitvoeren in Edegem


Een badkamerrenovatie geeft uw woning een grondige update. Wij van Bathman zijn al jarenlang gespecialiseerd in het uitvoeren van badkamerrenovaties in de omgeving van Edegem.

Tijdens een grondige renovatie vernieuwen we niet alleen sanitair. We vernieuwen ook de waterleidingen, elektriciteit, chape, vloeren, tegels en bezetting. We laten het totale plaatje opnieuw kloppen waardoor u weer jarenlang kunt genieten van een nieuwe badkamer. We denken tijdens het gehele proces van de renovatie met u mee en begeleiden u bij het kiezen van het sanitair, tegels en verlichting. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons team. Wij adviseren u graag.

Badkamerrenovatie op maat van uw behoeften

Is uw badkamer door de jaren heen verouderd? Stoort u zich aan de ouderwetse uitstraling of de onpraktische indeling van uw badkamer? Kies dan meteen voor een totale renovatie. Een verandering hier en daar kan op korte termijn wel voor verbeteringen zorgen maar op lange termijn staat die badkamerrenovatie toch voor de deur. Velen kijken er tegenop. Een renovatie in uw woning is niet altijd ideaal. Wij van Bathman weten dat en houden daar rekening mee. We communiceren steeds op een vlotte manier om u op de hoogte te houden van de huidige stand van zaken. Daarnaast werken we ook steeds op een snelle en efficiënte manier zodat u binnen een mum van tijd gebruik kunt maken van uw nieuwe badkamer.

Wat kunt u verwachten van Bathman?

Wij denken bij het gehele renovatieproces met u mee, we geven u advies waar nodig en we houden u op de hoogte van de huidige stand van zaken. Maar dit is niet alles. In onderstaande opsomming laten we u zien wat u nog allemaal van ons kunt verwachten.

  • Snelle afhandeling van de werken;
  • Professionele werkwijze;
  • Duidelijke prijsafspraken;
  • Eén contactpersoon;
  • Actief in de omgeving van Edegem;

Voor volledige badkamerrenovaties in regio Edegem kunt u steeds bij ons terecht. Bent u nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan onze vorige realisaties op onze website. Wij kunnen u inspireren met oplossingen waar u zelf niet eerder aan gedacht had.

Een prijsoverzicht aanvragen

Wilt u een duidelijk overzicht van de prijzen voor een badkamerrenovatie in Edegem? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan. Wij van Bathman doen u een goed voorstel. Heeft u een specifieke vraag of wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op. Dit kan via het nummer 0475 36 84 45 of door een berichtje achter te laten op onze website.


Vrijblijvend een Gratis offerte voor Uw Badkamer

Gratis Offerte Ontvangen