Badkamerrenovatie in Mechelen


Is uw huidige badkamer toe aan een stevige make-over? En wilt u een badkamerrenovatie in Mechelen laten uitvoeren? Dan kunt u steeds rekenen op Bathman. Ons team beschikt over meer dan 15 jaar ervaring in het renoveren van badkamers. We weten wat onze klanten verwachten én we weten hoe we deze verwachtingen kunnen inlossen. Wij gaan steeds tot het uiterste om onze klanten tevreden te stellen en afwerking speelt hierbij een belangrijke rol. Meer weten? Surf verder op onze website en laat een bericht achter. Wij staan u zo snel mogelijk te woord.


Voor- en na foto's van een totaalrenovatie in Mechelen

voor de badkamerrenovatie in Mechelen
na de badkamerrenovatie in Mechelen

Onze referenties

Wij van Bathman hebben door de jaren heel al vele klanten uit Mechelen blij kunnen maken met een nieuwe badkamer. Badkamerrenovaties, dat is écht ons ding. We kunnen na deze jaren van ervaring ook zeggen dat we een specialist zijn geworden in ons vak. Om u een duidelijk beeld te geven van onze visie op een kwaliteitsvolle badkamerrenovatie hebben we op onze website een overzicht gemaakt van referenties en voor- en na foto’s. Beweren dat we een specialist zijn is één ding, het bewijzen is iets anders. Surf gerust verder op onze website en oordeel zelf. Bent u overtuigd? Laat ons dan iets weten. Wij maken zo snel mogelijk tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend een Gratis offerte voor Uw Badkamer

Gratis Offerte Ontvangen


Wat kunt u van ons verwachten?

Een geslaagde badkamerrenovatie, daar gaat een heel proces aan vooraf. Allereerst neemt u contact op met één van onze teamleden. Wij informeren u en als u wenst komen we bij u op locatie voor een vrijblijvende offerte op maat. Als u akkoord gaat starten wij onze samenwerking. U kan volledig zelf de materialen en meubels kiezen. Wij zullen wel steeds beschikbaar zijn voor advies indien nodig. Daarnaast kunnen we u ook steeds enkele goede verkooppunten aanraden waarmee wij al jaren samenwerken. We bepalen samen met u de planning en de opleverdatum waarna we aan de slag gaan. Tot slot hechten we ook veel belang aan de afwerking zodat we een kwalitatief en duurzaam resultaat kunnen garanderen.


Loop even door onderstaande realisaties van verschillende badkamerrenovaties in Mechelen

Mogelijkheden badkamerrenovatie

Is het tijd om uw badkamer een nieuwe look te geven? Dan bent u bij Bathman aan het goede adres. Zowel voor kleine ingrepen als een totale vernieuwing kan u bij ons terecht. Wij geven u gedetailleerd advies doorheen heel het project. Wij zijn specialist in het vak en werken zo efficiënt en proper mogelijk. Of u nu een volledig nieuwe badkamer wilt plaatsen of gaat voor een complete renovatie van uw huidige badkamer, bij Bathman kan het allemaal.

Nieuwe badkamer plaatsen

Als u een volledig nieuwe badkamer wilt installeren, kan u beroep doen op de ervaren vakmensen van Bathman. Wij bespreken elk project persoonlijk met de klant en geven advies op maat. Zowel voor standaard afmetingen van uw bad, douche, toilet en wastafel als bijvoorbeeld voor badkamermeubelen of een douche op maat kunt u bij Bathman terecht. Zo kan Bathman voor u zorgeloos een badkamer all in installeren: vanaf de ruwbouw tot een volledig nieuwe badkamer inclusief montage.

Badkamerrenovatie of totaalrenovatie badkamer

Bent u niet echt op zoek naar een nieuwe badkamer, maar wilt u eerder een totaalrenovatie van uw huidige badkamer? Ook hiermee kunnen wij u helpen. Samen bekijken wij wat de mogelijkheden zijn voor bijvoorbeeld uw tegels, douche, bad of wastafel. Zo helpen we u bijvoorbeeld om uw bad te vervangen door een inloopdouche. Wij gebruiken de nieuwste materialen om tot een prachtig resultaat te komen. Na de renovatie ziet uw badkamer er weer helemaal nieuw uit.


Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een badkamerrenovatie in Mechelen? Wacht dan niet langer en neem contact op. Wij staan steeds open voor nieuwe uitdagingen en gaan graag samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw badkamer!

Gratis offerte voor Uw Badkamerrenovatie

Gratis Offerte Ontvangen