Badkamerrenovatie in provincie Antwerpen en Limburg


Wilt u een badkamerrenovatie in provincie Antwerpen en Limburg laten uitvoeren? Maak dan kennis met Bathman. Wij zijn al meer dan vijftien jaar gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Dit maakt dat we al vele klanten in en rond provincie Antwerpen en Limburg hebben kunnen verder helpen met oplossingen op maat. Alle zaken omtrent badkamers behoren tot onze kernactiviteit. Kunnen we u daarnaast ook gelukkig maken met de heraanleg van een terras, het vloeren van een living of de renovatie van een toilet? Dan doen we dit ook graag voor u!

Ons team bestaat uit gediplomeerde loodgieters en vloerders die werken met passie voor hun stiel. Meer weten over onze manier van werken? Wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Of heeft u specifieke vragen? Neem dan telefonisch contact op via het nummer 0475 36 84 45.Voor- en na foto's van een badkamerrenovatie in provincie Antwerpen en Limburg


voor de badkamerrenovatie in Antwerpen
na de badkamerrenovatie in Antwerpen

Een badkamerrenovatie in provincie Antwerpen en Limburg voor elk budget

Bij een complete badkamerrenovatie in provincie Antwerpen en Limburg denken we meteen aan de grote bedragen die we daarvoor moeten neerleggen. Maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Wij van Bathman hebben al van vele klanten uit provincie Antwerpen en Limburg te horen gekregen dat hun badkamer aan vernieuwing toe is maar dat ze er geen uitgebreid budget voor hebben. Dit heeft ons op ideeën gebracht. We bieden aan al onze klanten een unieke formule met een vaste prijs. Binnen het pakket kunt u zelf uw eigen bad, douche, meubels en tegels kiezen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw bad vervangen in een moderne inloopdouche met behulp van acrylplaten. Indien nodig zijn we er altijd voor u om u te voorzien van advies op maat. Als al het voorbereidende werk klaar is gaan we over tot renovatie. We houden u gedurende het hele proces op de hoogte van de vorderingen.

Vrijblijvend een Gratis offerte voor Uw Badkamer

Gratis Offerte Ontvangen


Onze manier van werken

Een geslaagde badkamerrenovatie in provincie Antwerpen en Limburg gaat gepaard met een propere en nauwkeurige manier van werken. We zijn ervan overtuigd dat we met ons gespecialiseerd team en onze vele jaren van ervaring dergelijke service kunnen bieden. Wat kunt u verder nog van ons verwachten?

  • Actief in provincie Antwerpen en Limburg;
  • Snelle uitvoering;
  • Deskundige manier van werken;
  • Duidelijke prijsafspraken;
  • Eén aanspreekpunt;

NEEM EVEN CONTACT MET ONS OP


Realisaties van verschillende badkamerrenovaties in provincie Antwerpen en Limburg

Bathman kiest ervoor om enkel klanten in provincie Antwerpen en Limburg te bedienen. Waarom we dit doen? Wel, omdat wij geloven dat wij zo klanten het best kunnen bedienen. Dit heeft geleid tot vele tevreden referenties, waarvan we er u graag enkele laten zien. Uiteraard kunnen wij u veel meer voorbeelden tonen van hoe uw nieuwe badkamer er uit zou kunnen zien. Hiervoor komen wij graag bij u ter plaatsen zodat wij ook de materialen en technieken nauwkeurig kunnen afwegen voor uw renovatie. Maar kijk gerust intussen al eens naar enkele realisaties!Overweegt u een badkamerrenovatie in provincie Antwerpen en Limburg?

Wilt u meer weten over een badkamerrenovatie bij Bathman in de provincie Antwerpen en Limburg? Aarzel dan niet en neem contact op. Dit kan via het contactformulier op onze website of via het nummer 0475 36 84 45. U kunt meteen een vrijblijvende offerte aanvragen of een kijkje nemen naar onze afgeleverde projecten in de provincie Antwerpen en Limburg. De voor- en na foto’s geven een duidelijk beeld van de mogelijkheden. Heeft u specifieke vragen of worstelt u met een moeilijker project? Wij staan steeds open voor nieuwe uitdagingen en gaan graag samen met u op zoek naar de beste oplossing!


Gratis offerte voor Uw Badkamerrenovatie in provincie Antwerpen en Limburg

Gratis Offerte Ontvangen

Mogelijkheden badkamerrenovatie in provincie Antwerpen en Limburg

U heeft een huis gekocht en overweegt een badkamerrenovatie in provincie Antwerpen en Limburg? Of u bent al een tijdje uitgekeken op uw huidige badkamer en wilt ze een nieuwe look geven? Bathman biedt heel wat mogelijkheden: van kleine ingrepen die uw badkamer een heel andere uitstraling geven tot een totale vernieuwing. U krijgt van Bathman gedetailleerd advies hoe u uw project het beste aanpakt. Wij zijn ervaren en gedreven vaklui die zo efficiënt mogelijk de vernieuwing van uw badkamer voor u verzorgen. Bekijk hieronder de mogelijkheden en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Nieuwe badkamer plaatsen

Wilt u in uw woning een nieuwe badkamer installeren? Bathman bekijkt elk project op zich en bespreekt dit samen met u. Zowel voor standaard afmetingen van uw bad, douche, toilet en wastafel als bijvoorbeeld voor badkamermeubelen of een douche op maat kunt u bij Bathman terecht. Zo kan Bathman voor u zorgeloos een badkamer all in installeren: vanaf de ruwbouw tot een volledig nieuwe badkamer inclusief montage. Ons team is op elkaar afgestemd zodat de werken snel vorderen en u hier zo weinig mogelijk hinder van ondervindt.

Complete badkamerrenovatie in provincie Antwerpen en Limburg of totaalrenovatie badkamer

Wilt u uw bestaande badkamer volledig vernieuwen en dit binnen uw eigen budget? Bathman bekijkt samen met u wat de mogelijkheden zijn. U kunt bijvoorbeeld zelf de tegels, douche, bad en wastafel kiezen en u heeft inspraak in de indeling en de uiteindelijke uitvoering. Zo hoeft u geen nodeloze uitgaven te doen en komt u toch tot een prachtig resultaat. Bathman geeft u advies en laat u kennismaken met de laatste nieuwe materialen. Laat u inspireren zodat u uiteindelijk die badkamer kiest die volledig bij u en uw woning past.

Van bad naar douche

U heeft een bad en vindt dit op een gegeven moment niet meer zo praktisch? Uw bad vervangen door een inloopdouche kan op een heel eenvoudige manier. Als resultaat krijgt u een mooie grote douche die aan uw badkamer extra allure geeft. Ons ervaren team zal uw bad vervangen zonder breken. De wanden worden afgewerkt met een acryl douchewand. Acrylplaten hebben het voordeel dat ze heel snel gemonteerd zijn. Ze kunnen op elke ondergrond geplaatst worden, zelfs op uw bestaande tegelwand. De acrylplaten zijn zeer sterk en krasvrij zodat ze makkelijk te onderhouden zijn. Ze zijn naadloos en daardoor stapelen er zich geen vuil of zeepresten in uw douchewand. Deze strakke wanden geven aan uw badkamer een groot ruimtegevoel. Na de badkamerrenovatie in Antwerpen ziet uw badkamer er weer helemaal nieuw en hedendaags uit. Kijkt u maar eens naar de foto's voor-en-na. Hier krijgt u een beeld hoe uw badkamer er binnenkort kan uitzien.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR UW BADKAMERRENOVATIE IN PROVINCIE ANTWERPEN EN LIMBURG

GRATIS OFFERTE ONTVANGEN

Call Now Button