Badkamerrenovatie in Deurne


Is uw badkamer in Deurne toe aan een grondige renovatie? Maak dan kennis met Bathman. Wij zijn een bedrijf dat al meer dan 15 jaar badkamerrenovaties uitvoert in Deurne. We zijn actief in de wijde omgeving rond Deurne en Antwerpen en we voorzien onze klanten steeds van een totaaloplossing op maat. U kunt er dus zeker van zijn dat we sanitair, chape, elektriciteit, waterleidingen, tegels, bezetting en vloeren met de grootste zorg vernieuwen. Wij luisteren steeds aandachtig naar uw plannen waarna we zo snel mogelijk aan de slag gaan.


Voor- en na foto's van een totaalrenovatie in Deune

voor de badkamerrenovatie in Deurne
na de badkamerrenovatie in Deurne

Badkamerrenovatie in Deurne op maat van uw budget

Wilt u wel een badkamerrenovatie in Deurne laten uitvoeren maar vreest u dat dit niet binnen uw budget past? Neem dan contact op met ons team. Wij van Bathman bieden onze klanten een voordelige formule tegen een vaste prijs. Klanten kunnen zelf een bad en douche kiezen en beslissen ook over de meubelen en tegels. Ze hebben dus volledig de touwtjes in handen. Wij doen het uitvoerende werk maar indien nodig helpen we een handje bij het maken van de beslissingen. Door de jaren heen hebben we namelijk al veel ervaring kunnen opdoen. Dit maakt dat we u kunnen adviseren over de mogelijkheden.

Een badkamerrenovatie in Deurne die past binnen uw budget? Wij denken met u mee! Laat een berichtje achter op onze website of bel naar +32 475 36 84 voor meer informatie. Wij helpen u graag verder met uw badkamerrenovatie in regio Deurne.

Vrijblijvend een Gratis offerte voor Uw Badkamer

Gratis Offerte Ontvangen


Onze kwaliteiten

Wij denken bij het gehele renovatieproces met u mee, we geven u advies waar nodig en we communiceren transparant over de uitgevoerde werken. Maar dit is niet alles. Lees onderstaande opsomming en ontdek wat u nog meer van ons kunt verwachten bij een badkamerrenovatie in Deurne.

  • Duidelijke prijsafspraken;
  • Snelle uitvoering;
  • Deskundige manier van werken;
  • EĆ©n aanspreekpunt;
  • Actief in de omgeving van Deurne;

Bekijk gerust even de afgewerkte badkamerrenovaties in Deurne op onze website. Wij kunnen u inspireren met oplossingen waar u zelf niet eerder aan gedacht had.


Loop even door onderstaande realisaties van verschillende badkamerrenovaties in Deurne

Totale badkamerrenovatie in Deurne of nieuwe badkamer plaatsen

Bent u van plan uw huidige badkamer te vernieuwen binnen uw eigen budget. Wij bieden voor iedereen een oplossing, voor elke stijl en elk budget. Samen bekijken wij wat voor u de mogelijkheden zijn. U kunt zelf bijvoorbeeld de tegels, douche, bad en meubelen kiezen.

Van bad naar douche

Wilt u uw bad vervangen door een inloopdouche? Met behulp van Bathman is dit geen grote ingreep. Wij vervangen uw bad op een eenvoudige manier, zonder breekwerken. De wanden worden afgewerkt met een acryl douchewand en kunnen op elke ondergrond geplaatst worden. Bovendien zijn acrylplaten zeer sterk en onderhoudsvriendelijk. Met een nieuwe douche zal uw badkamer meteen een hedendaagse look krijgen.

Meer informatie?

Wilt u een offerte aanvragen voor uw badkamerrenovatie in Deurne? Wacht dan niet langer. Wij doen u een interessant voorstel. Heeft u een specifieke vraag of wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op. Dit kan via het nummer 0475 36 84 45. Wij staan steeds open voor nieuwe uitdagingen en gaan graag samen met u op zoek naar de beste oplossingen voor uw badkamer!

Gratis offerte voor Uw Badkamerrenovatie in Deurne

Gratis Offerte Ontvangen
Call Now Button