Badkamerrenovatie in Kapellen


Bent u op zoek naar een geschikte partij voor een badkamerrenovatie in Kapellen. Kies dan voor een samenwerking met Bathman. Wij zijn een ervaren bedrijf actief in de wijde omgeving rond Antwerpen. En helpen al meer dan 15 jaar vele klanten in Kapellen verder met totaaloplossingen op maat en we weten dus exact wat er van ons verwacht wordt. Wij vernieuwen steeds het volledige plaatje, geen kleine vervanging hier en daar. Neen, wij leveren duurzame totaaloplossingen waar u jarenlang van kunt genieten. U kunt er dus zeker van zijn dat we sanitair, chape, elektriciteit, waterleidingen, tegels, bezetting en vloeren met de grootste zorg vernieuwen. Wij luisteren steeds aandachtig naar uw plannen waarna we zo snel mogelijk aan de slag gaan.


Voor- en na foto's van een totaalrenovatie in Kapellen

voor de badkamerrenovatie in Kapellen
na de badkamerrenovatie in Kapellen

Badkamerrenovatie in Kapellen voor iedereen

U kunt bij ons terecht voor volledige badkamerrenovaties in Kapellen maar daarnaast kunnen we ook uw bad vervangen door een douche of een nieuwe wc installeren. Om badkamerrenovaties in Kapellen mogelijk te maken voor iedereen bieden we onze klanten een voordelige formule tegen een vaste prijs. Klanten kunnen zelf een bad en douche kiezen en beslissen ook over de meubelen en tegels. Ze hebben dus volledig de touwtjes in handen. Wij doen het uitvoerende werk en staan steeds klaar voor advies indien nodig. Door de jaren heen hebben we namelijk al veel ervaring kunnen opdoen.

Een badkamerrenovatie in Kapellen die past binnen uw budget? Wij denken met u mee! Laat een berichtje achter op onze website of bel naar +32 475 36 84 voor meer informatie. Wij helpen u graag verder met uw badkamerrenovatie in regio Kapellen.

Vrijblijvend een Gratis offerte voor Uw Badkamer

Gratis Offerte Ontvangen


Onze kwaliteiten

Een samenwerking met ons team rust op drie pijlers; duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. In onderstaand opsomming leest u wat u verder nog van ons kunt verwachten. Voor het uitvoeren van een badkamerrenovatie in Kapellen kunt u steeds op ons rekenen. Wij zijn actief in en rond Kapellen en gaan zo snel mogelijk bij u aan de slag.

  • Duidelijke prijsafspraken;
  • Snelle uitvoering;
  • Deskundige manier van werken;
  • Eén aanspreekpunt;
  • Actief in de omgeving van Kapellen;


Loop even door onderstaande realisaties van verschillende badkamerrenovaties in Kapellen





Hoe kunnen wij u helpen met uw badkamerrenovatie in Kapellen?

Zowel voor een totaal nieuwe badkamer als voor een renovatie van uw huidige badkamer kan u bij Bathman terecht. Alle werken voeren wij zo proper en efficiënt mogelijk uit. Onze ervaren vakmannen zijn specialist in het van en helpen u graag verder met advies doorheen het hele project.

Geef uw badkamer een nieuwe look

Wij bespreken samen met u de mogelijkheden voor uw badkamerrenovatie in Kapellen. Elke klant geven we advies op maat. We helpen u bij het maken van een keuze voor uw bad, douche, toilet, wastafel en badkamermeubelen. We begeleiden u vanaf de ruwbouw tot het eindresultaat, inclusief montage.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u een offerte aanvragen voor uw badkamerrenovatie in Kapellen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op. Wij informeren u over de mogelijkheden waarna we graag bij u langskomen voor een vrijblijvende offerte. U kunt steeds contact opnemen via het contactformulier op de website of via het nummer 0475 36 84 45.

Gratis offerte voor Uw Badkamerrenovatie in Kapellen

Gratis Offerte Ontvangen
Call Now Button