Badkamerrenovatie


Wilt u een badkamerrenovatie laten uitvoeren? Maak dan kennis met Bathman. Wij zijn al meer dan vijftien jaar gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Dit maakt dat we al vele klanten in en rond Antwerpen hebben kunnen verder helpen met oplossingen op maat. Alle zaken omtrent badkamers behoren tot onze kernactiviteit. Kunnen we u daarnaast ook gelukkig maken met de heraanleg van een terras, het vloeren van een living of de renovatie van een toilet? Dan doen we dit ook graag voor u!

Ons team bestaat uit gediplomeerde loodgieters en vloerders die werken met passie voor hun stiel. Meer weten over onze manier van werken? Wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Of heeft u specifieke vragen? Neem dan telefonisch contact op via het nummer 0475 36 84 45.


Voor- en na foto's van een totaalrenovatie

voor de badkamerrenovatie in Antwerpen
na de badkamerrenovatie in Antwerpen

Een badkamerrenovatie voor elk budget

Bij een complete badkamerrenovatie denken we meteen aan de grote bedragen die we daarvoor moeten neerleggen. Maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Wij van Bathman hebben al van vele klanten uit Antwerpen te horen gekregen dat hun badkamer aan vernieuwing toe is maar dat ze er geen uitgebreid budget voor hebben. Dit heeft ons op ideeën gebracht. We bieden aan al onze klanten een unieke formule met een vaste prijs. Binnen het pakket kunt u zelf uw eigen bad, douche, meubels en tegels kiezen. Indien nodig zijn we er altijd voor u om u te voorzien van advies op maat. Als al het voorbereidende werk klaar is gaan we over tot renovatie. We houden u gedurende het hele proces op de hoogte van de vorderingen.

Vrijblijvend een Gratis offerte voor Uw Badkamer

Gratis Offerte Ontvangen


Onze manier van werken

Een geslaagde badkamerrenovatie gaat gepaard met een propere en nauwkeurige manier van werken. We zijn ervan overtuigd dat we met ons gespecialiseerd team en onze vele jaren van ervaring dergelijke service kunnen bieden. Wat kunt u verder nog van ons verwachten?

  • Actief in de omgeving van Antwerpen;
  • Snelle uitvoering;
  • Deskundige manier van werken;
  • Duidelijke prijsafspraken;
  • Eén aanspreekpunt;


Loop even door onderstaande realisaties van verschillende badkamerrenovaties

Hoe een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over een badkamerrenovatie bij Bathman? Aarzel dan niet en neem contact op. Dit kan via het contactformulier op onze website of via het nummer 0475 36 84 45. U kunt meteen een vrijblijvende offerte aanvragen of een kijkje nemen naar onze afgeleverde projecten in regio Antwerpen . De voor- en na foto’s geven een duidelijk beeld van de mogelijkheden voor uw badkamerrenovatie. Heeft u specifieke vragen of worstelt u met een moeilijker project? Wij staan steeds open voor nieuwe uitdagingen en gaan graag samen met u op zoek naar de beste oplossing!

Gratis offerte voor Uw Badkamerrenovatie

Gratis Offerte Ontvangen
Call Now Button