Gespecialiseerd in badkamerrenovaties


Naast renovatie van bad naar douche zijn ook complete badkamerrenovaties ons vak en onze passie!


Bathman is al 15 jaar gespecialiseerd in badkamerrenovaties. Deze worden vaak aangevuld met de renovatie van een toilet, de heraanleg van een terras of het vloeren van living, keuken en hal, maar badkamers zijn de kern van onze activiteiten.

Bathman is een team van gediplomeerd loodgieters en vloerders. We kiezen er bewust voor om een relatief kleine firma te blijven, omdat we zo zelf betrokken kunnen blijven bij het hele proces van opmeting tot eindafwerking en ook garant kunnen staan voor echte kwaliteit.

Ons team beschikt over een ruime ervaring in zowel standaardinrichting als luxueuze en exclusieve badkamers. Dankzij onze persoonlijke benadering zal uw nieuwe badkamer volledig aan uw behoeften beantwoorden.

Onze troeven

  • snelle en deskundige uitvoering
  • één aanspreekpunt
  • duidelijke en correcte prijsafspraken

Ook gespecialiseerd in badkamerrenovaties


Zoals u hieronder kan zien, renoveerden we ook de badkamers in onze eigen woonst. Dit zijn projecten die we ook voor u van A tot Z kunnen uitvoeren, zonder dat u hiervoor verschillende personen hoeft te contacteren. Wij komen tot bij u, maken een vrijblijvende, maar vooral ook een 'correcte' offerte voor de volledige badkamer renovatie. Zo weet u exact wat er zal gebeuren, wanneer we zullen opleveren en wat het hele plaatje u zal kosten.

Neem hier contact met ons op


Voor renovatie


Na renovatie


VRAAG NU UW GRATIS EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

OFFERTE AANVRAGEN

Call Now Button