Nieuwe badkamer inclusief montage

Een geheel nieuwe badkamer inclusief montage

Wilt u een nieuwe badkamer inclusief montage? Maak dan kennis met Bathman! Ons team bestaat uit ervaren loodgieters en vloerders die steeds op zoek zijn naar een uitdaging. Al meer dan vijftien jaar zijn wij gespecialiseerd in badkamerrenovaties en helpen we u met oplossingen op maat, zo ook bij een nieuwe badkamer inclusief montage.

Wilt u meer weten over onze werken, heeft u een specifieke vraag of wilt u een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Dan kan u Bathman steeds telefonisch contacteren via het nummer 0475 36 84 45. Wij helpen u graag verder!

Voor ieder budget een badkamer

Bij Bathman geloven we erin dat we voor ieder budget een nieuwe badkamer inclusief montage kunnen voorzien. Vaak gaat de gedachte aan een badkamerrenovatie gepaard met de vrees voor hoog oplopende rekeningen. Dat hoeft echter niet zo te zijn. Bij Bathman werken we met een unieke formule die u een vaste prijs aanbiedt. Dankzij dit unieke concept kan iedereen genieten van een nieuwe badkamer die naar zijn eigen wensen tot stand is gekomen. Natuurlijk houden we u doorheen het volledige plaatsingsproces op de hoogte van de ontwikkelingen van de montage.

Onze aanpak

We hebben er bij Bathman bewust voor gekozen om een relatief kleine firma te blijven. Zo kunnen we bij iedere klus van begin tot eind betrokken zijn en wordt de kwaliteit van uw nieuwe badkamer inclusief montage gegarandeerd. We geloven ook in een persoonlijke benadering, waarbij u één aanspreekpunt toegewezen krijgt. Zo blijft onze communicatie altijd vlot verlopen. Indien u kiest voor Bathman, komt u nooit voor onverwachte prijzen te staan dankzij de duidelijke afspraken hierrond die we met u maken. Kortom, bij ons kan u zich verwachten aan:

  • Een snelle en deskundige uitvoering;
  • Correcte prijsafspraken;
  • Meer dan 15 jaar ervaring;
  • Eén aanspreekpunt;
  • Deskundige werkwijze.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Indien u de prijs wil weten van een nieuwe badkamer inclusief montage, kan u het team van Bathman steeds contacteren om een vrijblijvende offerte aan te vragen. U kan dit doen via de contactpagina op onze website of telefonisch via 0475 36 84 45. Wij zoeken samen met u de beste oplossing uit voor uw visie!


Vrijblijvend een Gratis offerte voor Uw Nieuwe Badkamer

Gratis Offerte Ontvangen
Call Now Button