top of page
Moderne designbadkamer

Interesse in onze diensten?

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

NAAST RENOVATIE VAN BAD NAAR DOUCHE ZIJN OOK COMPLETE BADKAMERRENOVATIES ONS VAK EN ONZE PASSIE!

Logo_bathman-reno_edited.png
Logo_bathman-reno.png
Foto 1.jpg

DE SPECIALIST IN BADKAMERRENOVATIE IN ANTWERPEN EN LIMBURG

BADKAMERRENOVATIE VOOR

BADKAMERRENOVATIE NA

Wilt u een Badkamerrenovatie laten uitvoeren?

Wilt u een badkamerrenovatie laten uitvoeren? Maak dan kennis met Bathman. Wij zijn al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Dit maakt dat we al vele klanten hebben kunnen verder helpen met oplossingen op maat. 

Ons team bestaat uit gediplomeerde loodgieters en vloerders die werken met passie voor hun stiel. Meer weten over onze manier van werken? Wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Of heeft u specifieke vragen? Neem dan telefonisch contact op via het nummer 0475 36 84 45.

Logo_bathman-reno_edited.png

KWALITEIT

Tijdens de renovatie worden waterleidingen, elektriciteit, bezetting, chape, sanitair, vloeren en tegels met de grootste zorg vernieuwd. Enkel op deze manier kunnen wij kwaliteitswerk leveren en uw badkamer op een correcte manier renoveren.

DUURZAAM

We denken tijdens het gehele proces van de renovatie met u mee en begeleiden u bij het kiezen van het sanitair, tegels en verlichting. Deze zaken worden enkel bij professionele speciaalzaken aangekocht. Zo bent u zeker dat wij steeds de beste materialen gebruiken.

BETROUWBAAR

Dankzij onze jarenlange ervaring, weten wij hoe een renovatie correct in te plannen. U heeft dus geen last van nutteloze wachttijden of aannemers waarbij de planning niet overeenstemt. Wij werken trouwens met een compact team, ieder met zijn specialiteit.

reeds 20 jaar sterk in badkamerrenovaties

professionele aanpak

compact team dat perfect op elkaar is afgestemd

zeer concurrentiële prijzen

WAAROM KIEZEN VOOR UW RENOVATIE VIA BATHMAN?

bottom of page