Acryl douchewand

U overweegt een badkamerrenovatie waarbij u uw bestaande bad door een douche wilt vervangen? Denk dan ook aan de afwerking van de muur: een acryl douchewand is zeer stijlvol, tijdloos en zal daardoor nog heel wat jaren meegaan. Wij voeren deze werken snel en probleemloos bij u thuis uit. Kijkt u even op onze website wat de mogelijkheden voor uw badkamer zijn.

Uw douche in plaats van uw bad

Als u uw bad wilt vervangen door een grote douche dan zorgen wij voor de combinatie van een douchebak en acrylwanden. Het resultaat is een nieuwe, frisse en moderne douche. Met een vrij kleine ingreep krijgt uw badkamer een totaal nieuwe uitstraling. Als u voor een glazen wand kiest, is het net alsof uw badkamer veel groter is. Wilt u meer informatie over wat de mogelijkheden voor u zijn? Contacteer ons dan en vraag een vrijblijvende offerte. U kunt dit doen via telefoon of online via ons contactformulier. Kijk ook eens naar onze foto’s voor-en-na. Dan ziet u onmiddellijk wat de renovatie van uw douche voor uw badkamer kan betekenen.

Platen als douchewand zijn snel geïnstalleerd

De renovatie van uw badkamer wilt u natuurlijk zo snel mogelijk achter de rug hebben. Acryl wanden zijn grote panelen die heel snel en makkelijk te plaatsen zijn. Zo hoeft u uw badkamer zo weinig mogelijk te missen. De acrylplaten voor uw douche zijn zeer licht, heel sterk en makkelijk te verwerken. Ze kunnen perfect op maat gesneden worden en alle gaten voor uw leidingen zijn probleemloos uit te snijden. En wist u dat platen als douchewand ook op bestaande muren, zelfs een muur met tegels, kunnen gemonteerd worden? Zo heeft u geen onnodige afbraakwerken. Dit bespaart heel wat stof en afval, maar vooral veel tijd.

De perfecte douche in uw badkamer

Met een douchewand in acryl krijgt uw badkamer een klassevolle uitstraling. Het uitzicht van acrylwanden is strak, wat een groter ruimtegevoel geeft. De acryl douchewand is uiteraard 100% waterdicht. Een belangrijk pluspunt van deze platen als douchenwand is dat ze krasvrij zijn. Acrylpanelen bestaan uit hoogwaardige kunststof die niet verkleurt door het zonlicht. Zo blijven ze altijd hun oorspronkelijke allure behouden. Ook al vervangt u later andere elementen in uw badkamer of verandert u de stijl van uw woning, deze panelen in acryl kunt u perfect behouden. Ze passen bij elke stijl van wooninrichting: klassiek, modern, vintage, landelijk of industrieel.

Een douchewand in acryl is zeer onderhoudsvriendelijk

Naast de prachtige uitstraling van de acrylwanden is natuurlijk het onderhoud van deze acryl douchewand zeer belangrijk. Maar wees gerust: deze acryl panelen vragen bijna geen onderhoud. U houdt ze eenvoudig met een vochtig doek en een licht sopje schoon. De platen van de douchewand hebben namelijk geen voegen. Daardoor nestelen er zich geen bacteriën, vuil of zeepresten in de muur zoals dit bij tegels dikwijls het geval is. Het resultaat van acrylwanden is altijd een mooie en hygiënische douchewand.

Vraag Vrijblijvend informatie over Acryl Douchewanden

Vrijblijvende Offerte Ontvangen

Het laten plaatsen van een acryl douchewand?

U heeft het misschien al eens gezien in andere badkamers een acryl douchewand. Acryl wordt meer en meer gebruikt binnen badkamerdesigns, en dat heeft zeker zo zijn redenen. Bathman bestaat uit een team van ervaren loodgieters en vloerders die u kan voorzien van acrylwanden en nog vele andere opties voor uw badkamerrenovatie.

Acrylwanden voor uw douche bieden vele mogelijkheden en maken het onderhoud van uw douche zeer eenvoudig. Tegenwoordig zien we meer en meer inloopdouches verschijnen vanwege het ruimtelijke gevoel dat ze creëren. Bij Bathman kunnen we uw inloopdouche van acrylpanelen voorzien: een duurzame en onderhoudsvriendelijke optie. Buiten het feit dat deze platen voor uw douchewand in acryl er esthetisch gezien mooi uitzien, biedt acryl in uw badkamer vele voordelen.

Voor de plaatsing van acrylwanden of andere diensten zoals een volledige badkamerrenovatie kan u rekenen op een aangename samenwerking. Dankzij de jarenlange ervaring van onze medewerkers kunnen wij u als klant een goede service en kwaliteit bieden. Wat we bij Bathman ook zeer belangrijk vinden, is dat u niet voor verrassingen komt te staan qua prijs. Hierom zorgen we ervoor dat er samen met u duidelijke prijsafspraken worden gemaakt. Ook kan u bij ons steeds contact opnemen met één aanspreekpunt. Zo hoeft u zich niet te herhalen en versnelt het werkproces.

Offerte aanvragen voor een douchewand in acryl

Als u graag meer informatie wilt over acrylwanden of interesse hebt in een badkamerrenovatie, neem dan zeker contact met ons op! U kan dit doen via het contactformulier op onze website of via het telefoonnummer 0475 36 84 45. U kan ook ineens een vrijblijvende offerte aanvragen bij Bathman, zodat u ineens een indicatie heeft van de prijs van uw project. Wij zoeken met u steeds naar de best passende oplossing voor uw badkamer!

Call Now Button