Acrylplaten

ACRYLPLATEN, DÉ BETAALBARE OPLOSSING
MET ZEER SNELLE OPLEVERING

NIEUWE BADKAMER IN ACRYL?

Is uw bad aan vervanging toe maar ziet u een volledige badkamerrenovatie niet zitten? Wij kunnen eenvoudig uw bestaand bad in een moderne douche vervangen door middel van acrylplaten. Bathman heeft een team van ervaren loodgieters die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van acrylplaten in uw badkamer.

Met acrylplaten als douchewand geven wij uw badkamer een nieuwe look in een mum van tijd. Het plaatsen van acrylplaten in uw badkamer geeft niet alleen een ruim gevoel, ook zijn ze stijlvol, tijdloos en gaan ze jaren mee. Ze worden perfect op maat gesneden en doordat ze een sobere uitstraling hebben passen ze in elke badkamer; van klassiek, tot landelijk, tot zelfs een industriële badkamer.


Een nieuwe douche zonder breekwerken?

Wij werken snel en proper en doen geen onnodige breekwerken. Wij plaatsen acrylplaten in uw douche op bestaande muren en tegels. Met slechts een kleine ingreep, krijgt uw badkamer een heel nieuwe uitstraling. Wij staan bekend om onze goede service en kwaliteit. U krijgt bij ons één aanspreekpunt doorheen heel het proces.


LIEVER VAN BAD NAAR DOUCHE?

Acrylplaten maken het mogelijk om van uw bad een douche te maken tegen een betaalbare prijs. Door gebruik te maken van acrylplaten voor uw douche komt er geen breekwerk aan te pas en is uw douche in een mum van tijd geïnstalleerd. Voor veel mensen is een acryl douchewand onbekend, maar dit materiaal creëert de mogelijkheid om een bad te vervangen zonder te breken. De acrylplaten voor uw douche worden over de bestaande tegels geïnstalleerd, er hoeft dus niet uitgebroken te worden. Wil je meer weten over een douche met acrylplaten? Doorloop dan zeker eens ons gedetailleerd stappenplan 'van bad' naar 'douche' of neem contact op via het nummer +32 475 36 84 45 of via de contactpagina. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.


Voor- en na foto's van een renovatie met acrylplaten voor uw douche

Als u de ‘voor’ en ‘na’ foto’s hier bekijkt, merkt u dat het vervangen van een bad door een inloopdouche uw badkamer een totaal andere look geeft. Voor meer informatie kan u ook ons stappenplan ‘van bad naar douche’ bekijken. Ga hier naar het stappenplan!Acrylplaten zijn bijzonder gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

Naast de moderne uitstraling, hebben acrylplaten voor uw douche nog veel andere voordelen. Ze zijn licht, sterk en snel te plaatsen. Ze zijn bovendien waterdicht, krasvrij én schimmelvrij. Daarnaast zijn ze zeer gebruiksvriendelijk, hygiënisch en proper.


WIJ ZIJN ER OM UW VRAGEN TE BEANTWOORDEN

STUUR ONS EEN E-MAIl

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor acrylplaten in uw badkamer

Wij zoeken samen met u naar de best passende oplossing voor uw badkamer!ENKELE VOORDELEN VAN DIT PRODUCT

 • Deze platen zijn 100% waterdicht, 100% lichtdicht en 100% krimpvrij.
 • Ter plekke 'op maat' af te snijden dus ook perfect bruikbaar onder schuine daken.
 • Vervaardigd uit kunststof, verkleuren niet (100% UV-stabiel) door zonlicht en zijn 100% ondoorzichtig.
 • Eenvoudig in onderhoud: 100% schimmelvrij, dus zeer hygiënisch en proper.
 • De toplaag is een afgeleide van een speciaal voor de voeding- en medische sector ontwikkeld materiaal, waardoor het bestand is tegen zuren en bacteriën.
 • Door de sanitair witte kleur pas deze overal bij in bestaande badkamers.
 • Superstevig, vanwege een 15mm dikke constructie met pvc-vulling. Bestand tegen hoge puntbelasting, zoals rolstoelen.
 • 10 jaar garantie op scheuren, breken en barsten.
 • Eenvoudig te verlijmen op alle soorten ondergrond.
 • Zeer scherpe prijzen en zeer korte leveringstermijn.

Van bad naar douche met ACRYLPLATEN in een mum van tijd

PRIJSAANVRAAG

COMBINEERBAAR MET DOUCHEVLOEREN OP MAAT

 • vanaf 70 x 70 cm tot 120 x 298 cm
 • ook buitenmaten verkrijgbaar per cm (maatwerk)
 • is antislip, kras-, slijt-, druk- en brandvast (klasse1) en heeft een licht isolerende werking waardoor het warm aanvoelt als je er op stapt.
 • verkrijgbaar in leisteen wit, zwarte leisteen, lava en beton
 • dikte standaard 3 cm en verhoogbaar met een front in hetzelfde materiaal onder de bak te monteren.
 • Met een gegarandeerde goede afvloeiing van het water (2cm/lm)

GRATIS PRIJSOFFERTE AANVRAGEN

STUUR ONS EEN E-MAIL

Call Now Button