Badkamerrenovatie in Schoten


Heeft u een woning in Schoten en is uw badkamer toe aan een stevige opknapbeurt? Kies dan voor een duurzame oplossing en laat een volledige badkamerrenovatie in Schoten uitvoeren. Wij weten dat vele klanten geen enorme budgetten kunnen vrijmaken voor renovaties. Daarom hebben wij een oplossing voorzien. We bespreken steeds het gehele project met u waarna we een pakket op maat aanbieden. Een badkamerrenovatie in Schoten tegen een vaste prijs, een voordelige oplossing zonder verrassingen. Is het nog geen tijd voor een volledige badkamerrenovatie in Schoten maar wilt u bijvoorbeeld enkel uw bad in een douche vervangen? Ook dan kunnen wij u verder helpen. Met behulp van acrylplaten plaatsen wij een nieuwe douchewand zonder breekwerken. Meer weten? Laat u informeren door één van onze collega’s.


Voor- en na foto's van een totaalrenovatie in Schoten

voor de badkamerrenovatie in Schoten
na de badkamerrenovatie in Schoten

Vele referenties in Schoten

Wij van Bathman zijn al vele jaren actief. Dit maakt dat we al veel klanten uit schoten blij hebben kunnen maken met een nieuwe badkamer. Badkamerrenovaties in Schoten, dat is écht ons ding. We kunnen na deze jaren van ervaring ook zeggen dat we een specialist zijn geworden in ons vak. Om u een duidelijk beeld te geven van onze visie op een kwaliteitsvolle badkamerrenovatie in Schoten hebben we op onze website plaats gemaakt voor de referenties en voor- en na foto’s. Beweren dat we een specialist zijn is één ding, het bewijzen is iets anders. Surf gerust verder op onze website en oordeel zelf. Bent u overtuigd? Laat ons dan iets weten. Wij maken graag tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend een Gratis offerte voor Uw Badkamer

Gratis Offerte Ontvangen


Wat kunt u van ons verwachten?

Een geslaagde badkamerrenovatie in Schoten, daar gaat een heel proces aan vooraf. Een verkennend gesprek, selectie van de materialen, tegels, meubels..., de renovatie, de afwerking en tot slot de oplevering. Bij elke stap van het proces gaan wij zorgvuldig en nauwkeurig te werk. Alleen zo kunnen we een kwalitatief eindresultaat garanderen. Wat kunt u verder nog verwachten van een samenwerking met ons team?

  • Duidelijke prijsafspraken;
  • Actief in de omgeving van Schoten;
  • Snelle uitvoering;
  • Eén aanspreekpunt;
  • Deskundige manier van werken;


Loop even door onderstaande realisaties van verschillende badkamerrenovaties in Schoten

Meer weten?

Wilt u meer weten over badkamerrenovatie bij Bathman in de buurt van Schoten? Aarzel dan niet en neem contact op. Dit kan via het contactformulier op onze website of via het nummer 0475 36 84 45. U steeds verder surfen op onze website en een kijkje nemen naar onze afgeleverde projecten in regio Schoten. De voor- en na foto’s geven een duidelijk beeld van de mogelijkheden. Wij staan steeds open voor nieuwe uitdagingen en gaan graag samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw woning!

Gratis offerte voor Uw Badkamerrenovatie in Schoten

Gratis Offerte Ontvangen
Call Now Button